Дякуємо за Ваш інтерес до виробів VELUX.

Ми завжди раді допомогти, якщо у Вас виникнуть питання або пропозиції. Зателефонуйте або напишіть нам. Ви також можете відвідати шоу-рум в нашому центральному офісі, щоб познайомитися з продукцією VELUX ближче.

Політика конфіденційності

Дбаючи про захист персональних даних наших клієнтів, компанія ВЕЛЮКС Україна (надалі Продавець) проводить обробку їх персональних даних з дотриманням вимог українського законодавства, зокрема Закону України "Про захист персональних даних". 

Загальні положення 

Персональні дані, що надаються підчас оформлення замовлення будуть включені до бази персональних даних Продавця під назвою "«Покупці штор в інтернет-магазині www.veluxshop.com.ua» " з її місцезнаходженням за адресою: Україна, м.Київ, вул. Ревуцького 44  Такі персональні дані оброблятимуться Продавцем в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках.

Мета обробки персональних данних ?

Продавець буде обробляти персональні дані Покупця з метою здійснення відносин у сфері реклами та маркетингу. У разі зміни мети обробки персональних даних, Продавець повідомить Учасника про такі зміни для отримання згоди на обробку персональних даних відповідно до зміненої мети.  

Обсяг персональних данних 

Продавець обробляє виключно персональні дані загального характеру згідно наступного переліку: 

ПІБ, стать, дату та місце народження, контактну інформацію (місце проживання, номер телефону, адресу електронної пошти тощо) громадянство, , паспортні дані, ідентифікаційний номер та/або реєстраційний номер облікової картки платника податків, сімейний статус, інформація про освіту, банківські реквізити, фотографії чи інші дані, що ідентифікують особу тощо.

Продавець не обробляє жодних інших персональних даних. На практиці Продавець може обробляти тільки частину персональних даних з нижченаведеного переліку.

Порядок обробки персональних данних 

Продавець буде обробляти персональні дані з дотриманням вимог чинного законодавства України та на підставі згоди Покупця. Продавець вживатиме усіх можливих заходів щодо забезпечення захисту персональних даних Покупця від незаконної обробки, а також від незаконного доступу до них сторонніх осіб.

Обробка персональних даних працівниками Покупця буде здійснюватися лише відповідно до їх професійних, службових або трудових обов’язків. Такі працівники зобов’язані не допускати розголошення персональних даних, які їм було довірено або які стали їм відомі у зв’язку з виконанням вищезазначених обов’язків.

Порядок доступу третіх осіб до персональних данних 

Продавець надаватиме доступ до персональних даних Покупця органам державної влади за їх запитом лише у випадках коли обов'язок надання інформації прямо передбачений законодавством України.

Покупець маєте право на одержання будь-яких відомостей про власні персональні дані без зазначення мети запиту, крім випадків, установлених чинним законодавством України.

Для отримання відомостей про персональні дані Покупець може подати відповідний запит, що буде оброблений Продавцем  протягом 30 календарних днів з дня його надходження.

Здійснюючи покупку в інтернет магазині Покупець повністю погоджується з цими Умовами та зобов'язується їх виконувати. 

 

Якщо у вас залишилися питання ви можете звернутися до нашого офісу за адресою 

ВЕЛЮКС Україна ТОВ 

м.Київ, вул.Ревуцького 44 

044 291 6070 

0 800 50 5020