Ми використовуємо cookies з ціллю покращення сайта. Більше про Cookies Політика використання Cookie.

3)    Confirmation email for user from SAP about the delivery time. We discussed if it's possible to implement. And does it make sense if we also need to add then time that carrier company will need to deliver the order? Or how it works in other markets for example?  
   
Other shops are using the local catalog delivery time (MVGR2) that we are getting from SAP. This is the average time in workdays that it takes for the goods to arrive at the customer. 
With a country as big as Russia this may not be a very reliable time. So you may not want to use this in the Shop.  
   
For a better quality of delivery times we have the so called V-LOG delivery time calculation, which can do post code dependent dates. But this needs setting up with V-LOG. And that will take some time and is not part of the V-RUS shop set up.  
   
Alternatively - if you get a good delivery date in SAP after the order has been processed - you could consider sending an email order confirmation from SAP with the delivery date. But again - that requires set up time in SAP.  

 

Приймаю
 
 

privacy733

Політика конфіденційності

Дбаючи про захист персональних даних наших клієнтів, компанія ВЕЛЮКС Україна (надалі Продавець) проводить обробку їх персональних даних з дотриманням вимог українського законодавства, зокрема Закону України "Про захист персональних даних". 

Загальні положення 

Персональні дані, що надаються підчас оформлення замовлення будуть включені до бази персональних даних Продавця під назвою "«Покупці штор в інтернет-магазині www.veluxshop.com.ua» " з її місцезнаходженням за адресою: Україна, м.Київ, вул. Ревуцького 44  Такі персональні дані оброблятимуться Продавцем в інформаційній (автоматизованій) системі та/або в картотеках.

Мета обробки персональних данних ?

Продавець буде обробляти персональні дані Покупця з метою здійснення відносин у сфері реклами та маркетингу. У разі зміни мети обробки персональних даних, Продавець повідомить Учасника про такі зміни для отримання згоди на обробку персональних даних відповідно до зміненої мети.  

Обсяг персональних данних 

Продавець обробляє виключно персональні дані загального характеру згідно наступного переліку: 

ПІБ, стать, дату та місце народження, контактну інформацію (місце проживання, номер телефону, адресу електронної пошти тощо) громадянство, , паспортні дані, ідентифікаційний номер та/або реєстраційний номер облікової картки платника податків, сімейний статус, інформація про освіту, банківські реквізити, фотографії чи інші дані, що ідентифікують особу тощо.

Продавець не обробляє жодних інших персональних даних. На практиці Продавець може обробляти тільки частину персональних даних з нижченаведеного переліку.

Порядок обробки персональних данних 

Продавець буде обробляти персональні дані з дотриманням вимог чинного законодавства України та на підставі згоди Покупця. Продавець вживатиме усіх можливих заходів щодо забезпечення захисту персональних даних Покупця від незаконної обробки, а також від незаконного доступу до них сторонніх осіб.

Обробка персональних даних працівниками Покупця буде здійснюватися лише відповідно до їх професійних, службових або трудових обов’язків. Такі працівники зобов’язані не допускати розголошення персональних даних, які їм було довірено або які стали їм відомі у зв’язку з виконанням вищезазначених обов’язків.

Порядок доступу третіх осіб до персональних данних 

Продавець надаватиме доступ до персональних даних Покупця органам державної влади за їх запитом лише у випадках коли обов'язок надання інформації прямо передбачений законодавством України.

Покупець маєте право на одержання будь-яких відомостей про власні персональні дані без зазначення мети запиту, крім випадків, установлених чинним законодавством України.

Для отримання відомостей про персональні дані Покупець може подати відповідний запит, що буде оброблений Продавцем  протягом 30 календарних днів з дня його надходження.

Здійснюючи покупку в інтернет магазині Покупець повністю погоджується з цими Умовами та зобов'язується їх виконувати. 

 

Якщо у вас залишилися питання ви можете звернутися до нашого офісу за адресою 

ВЕЛЮКС Україна ТОВ 

м.Київ, вул.Ревуцького 44 

044 291 6070 

0 800 50 5020 

 

 
 

cash on delivery small youtubefacebook

 

Signature UA S Black

 
Закрити x Завантаження . , 1 Processing payment Товари додаються у кошик Оновлення кошика imp 2